Experiențe în hipnoză

Calm sand

Ce altceva mai poți obține prin diferitele  tehnici de hipnoză?

  1. Regresia temporală – întoarcerea în timp la diferite evenimente întâmplate în viața ta, începând chiar cu viața intrauterină! Memoria minții subconștiente este nelimitată. Ea înregistrează și păstrează orice informație de orice natură ar fi ea: persoane, acțiuni, senzații, mirosuri, gusturi, culori, totul! Ea poate fi accesată rapid, doar prin hipnoză!
  1. Regresia în vieți anterioare – și pentru cei care cred și pentru cei care nu cred! Poți să-ți dai singur răspunsul la această dilemă a vieții tale! Memoria minții subconștiente este “conectată la baza de date“ Universală, cunosocută sub numele de Cronica  Akasa în sistemele ezoterice. Astfel ai acces la toate aceste informații cu acuratețe, amintindu-ți apoi tot ceea ce ai văzut și simțit în experiențele tale anterioare.
  1. Terapia părților – permite identificarea și eliminarea unor energii străine atașate de propria noastră ființă (energii ale unor persoane dragi care au decedat, energii negative atașate din exterior în urma unor evenimente din viața noastră). De asemenea, utilizată pentru situații de reîntregirea sufletului, integrarea de personalități multiple, gestionarea relației cu Copilul Interior.
  1. Ultra-High – implică un proces de decorporalizare în care mintea subconștientă este liberă să urce în planul astral, conectându-se direct la acele entități de lumină necesare rezolvării problemei pentru care se accede. Este de asemenea un spațiu de autovindecare a corpului fizic.
  1. Coma hipnotică – oferă anestezie generală pe toată perioada menținerii ei. Persoana rămâne tot timpul conștientă de ce se întâmplă cu ea sau în jurul ei. Această tehnică este extrem de benefică, în mod special, în tratamentele stomatologice, înlocuind anestezicele care în anumite cazuri nu pot fi administrate.
Advertisements